Om bloggen

Välkommen till Appnyheter – vi har siktet inställt på allt som rör iOS

Letar du efter en speciell app? Något särskilt spel? Vill du nosa rätt på de senaste nyheterna från App store och veta vad som är på gång? Eller kanske bara vädra din åsikt kring något du nyss laddade hem, som inte alls var lika bra som du trodde? Oavsett vilket är du lika välkommen! På Appnyheter gör vi plats för det mesta som rör iOS – vare sig du vill läsa och informeras eller bara skriva av dig!

Om bloggenVår hemsida och blogg är ett nystartat projekt med siktet inställt på appar. Målet och idén är att samla all den övergripande information du kan tänkas behöva för att till fullo kunna utnyttja din mobiltelefon eller surfplatta –samtidigt som vi förser dig med de senaste nyheterna.
Vi skriver om det mesta som finns nedladdningsbart från App store. Nytt som gammalt. Banbrytande som klassiskt. Vi är lika intresserade av nyttiga och användbara appar, till de som bara fördriver vår tid.
Genom bloggen vill vi vara trendkänsliga, rapportera om heta releaser och tjuvlyssna på skvallret. Testa marknadens nyheter och recensera dem. Och samtidigt som vi skriver av oss vår åsikt, efterfrågar vi också
din – för oss är den minst lika viktig.

En träffpunkt på nätet för likasinnade

Just därför vill vi också gärna öppna upp för diskussion. Bloggen fyller inte enbart en nyhetsfunktion, utan vi önskar gärna att du som läsare och besökare också ser oss som ett forum. Vad som är lika roligt som att skriva om Apple, är nämligen att träffa likasinnade. Att möta och få kontakt med människor som tycker det här är lika roligt och spännande som oss. Därför ser att det finns gott om möjlighet för att vädra åsikter och tankar. Lämna gärna en rad i kommentarsfältet; lyft ett par frågor eller skriv bara av dig.

Naturligtvis ser vi också gärna att du tipsar oss om nyheter, ämnen eller om det är någonting särskilt du vill läsa om. Kanske är det någonting du tycker att vi missat? Eller bara någonting du önskar gräva djupare i och veta mer om? Oavsett vilket, tveka inte att höra av dig! Ju fler synpunkter, desto bättre och mer anpassade inlägg!

Trevlig läsning!